Tuesday, April 12, 2011

mAlam 1001 mAlam ^_^

Assalamualaikum..

Meh dengaq sni Nana nak ceghita..sbnaq nya ceghita nie da basi da...tp tak kira nak cerita jugak-jugak..*mengada*..

Hehe..Nana nak ceghita pasal Dinner baru-baru nie..nie Dinner untuk student-student Asasi....tp,seriously..tak langsung macam dinner student, Nana tengok dah macam dinner orang-orang kenamaan dah..haha..yela...semua bergaya mengalah kan mak-mak Datin & pak-pak Datuk..

Sampaikan Dekan Pusat Asasi, Encik Hafiz kesayangan kami yang tampan tu pun cakap, yang dia tak percaya student dia punyalah melaram sampai macam tu sekali...dia dah nyaris-nyaris tak kenal sudah student dia...haha..

Sbnar nya tema dinner tu Tradisional Moden..tp dalam ramai-ramai tue rasanya sorang je yang btui-btui ikut tema..yang lain..memang lari dari  tema la..haha..tp..tak kisah la..yang penting..malam tu memang sangat gumbira..

Walaupun mula-mula sangat tidak selesa dengan diri sendiri..yela..tak pernah-pernah Nana melaram or bergaya sampai macam tu sekali..mula-mula macam geli jgak la nak pakai cam tu..dengan baju berambu-rambu..mata bercelak bagai..emang nya bukan diriku sebegitu..ee..yakksss..*sila muntah*..

Ape-ape pun terima kasih banyak-banyak sangat dekat dua orang kawanku yang comey..Cik Tasha yang memakaikan celak untuk mataku..& untuk yang memakaikan shawl untukku...Cik Nabila...terima kasih banyak ya sahabat..nanti boleh la bukak butik andaman ea..haha..

okey la..jom..!!masa untuk kita menikmati santapan mata nie plak...

gMbar yG nAna rsE pLg okEy mLm d!nnEr tUe..!!

nAna..shEra..MISS RINI..mAsithah...

kAwan-kAwan & oUr lOvely lEctUrEr..

mE & sAhabAt 601..

mE & sWeet lOvely hOusemAte

hOusemAte yG cOmEyyy...

mE n fAn..mUahaha~prsAn glEr..mE & fr!end lAh..!!


okey..ckup la stkat banyak tue kan..??tak boleh nak upload da...gambar sakan kot malam tue..da last 1 asasi bergabung..sume gambar malam tue, ade 688 keping..woohaaa..hebat kan..??haha..tp pic agak kurang memuaskan..so, smpat edit yang nie je...

Yg da edit dalam kotak tue sbb nak upload 1 1 mmg xboleh..agak lambat..so..nie je yang dapat d'tayangkan..

Eh..baru sedar yang entry nana kali nie agak FORMAL..haha..tlsan kecik tu..!!

Okey..thats all for today..w'slm...

Thnx for viewing & reading..=)

5 comments:

rotashia faizal said...

kontoversi nie nana.. haha.. a'a.. tulisan dah lain.. :)

nAna fArhAna said...

kOnon nye nAk bG mAtang skEt la..
tp..pUas kOWt nAk kWal tNgn n!e...st!ll nAk wAt bEsa kc!k jGk...=)

nAna fArhAna said...

eh..lUpe..KONTROVERSI...???
gMbr ngAn kWan2 lAki tUe..??
hahahaha~nmE un kAwan an..
mnE lEy kOntrovErsikan..
tp p!c bRu ue pMnt ngAn art!s..hahahaha~

s.N.h said...

nana, aku pun nk bergambar dgn sinclair and fathul gakk. nie yg jeles nie sbb ko dpt aku x dpt. HAHAHHAHAHA

nAna fArhAna said...

hahahaha~msLh nye bUkan aq yG nAk b'gMbar ngAn dOrg..haha~
rUgi ah xdPt gmbAr ngAn art!s..:P
ahhaha~xpe2..lEn kali aq tLg amEx an ea..=)