Monday, April 18, 2011

Last Minutes..^^,

Assalamualaikum..

Dah last-last minit sangat la baru sibuk nak siapkan assgment yang dah b'bulan-bulan dapat kan..??Dah last-last minit la baru nak wat slide untuk presentation kan..??aku pown tak paham..kenape mesti wat last minit...Dah smua keje wat last-last minit..dah tinggal 2 minggu je lagi nak Final nie..bile mase plak nak study nye..??

Yang aku tak paham lagi nye..dalam mase 2 mggu nie jugak..tengok la..mesti banyak je masalah yang nak jadi..uhuu..tak caye tengok la...Masalah ngan kawan-kawan..ngan sape-sape jela..mesti la ade...sangat tension..!!

Tp..law pkir-pkir smule...bukan salah orang lain or benda lain pown...masalah tue sume masalah yang aku cari sendiri..kan..??

Cuba, awal-awal dapat tugasan terus aku sibuk nak siapkan..rase nye tak de la masalah sangat bila nak exam nie...saat-saat genting cam ni la baru sibuk nak wat assgmnt..wat slide..sampai kul 4 5 pagi pown tak reti-reti nak tido...haha..kadang-kadang tak tidur trus..

Bila da tak tidur..pegi kelas, mengantuk..member-member tanya pown nak tak nak je layan..Pastue mula la b'masam muke..tak b'tegur..kan..??haha..Dah dapat 1 lagi masalah...macam-macam la...

So, sem depan..dapat tugasan..trus kne buat cepat-cepat..tak boleh tangguh-tangguh..jangan tunggu da nak abes sem baru tergedek-gedek nak siapkan...ingat tu nana..???..INSYAALLAH.....

So..sem depan boleh la tidur awal..tak perlu berjaga sampai tengah-tengah pagi cam nie..hehe...Tp pagi nie tak tidur sebab nak on9..tadi kena siapkan assgment..tp tak semat siap pown..tengok jam da kul empat..masing-masing da mamai...aku je yang masih segar..aish..knpe la tak mengantuk-mengantuk lagi nie...nie sume sebab tidur petang tadi la..

Thnx for viewing...mmg aku tak boleh la nak tulis tulisan macam nie..automatik jadi formal dan trus cakap dalam bahasa baku..dah macam ape ntah..haha..wassalam...


2 comments:

rotashia faizal said...

buat kerja last minit la best... haha... ok je tulis macam tu.. tak de pun baku ke buku ke... biasa je.. :P

nAna fArhAna said...

hahhahaa...
bEst ea c!k tAsha..???
ok!e..bEstt...!!sangAt..!!
haha..bAku la sha..na bAce balik..asE cAm nAk gElak gUling2 un ade..