Sunday, July 17, 2011

Macam #$%^&*

Salam Alaikh..

Aku nak tanye korang la kan..?? Korang mesti SUKA sangat kan bila dapat kawan yang ''tak pernah lekang'' dari mulut kawan tu ucapan ''TERIMA KASIH''..''MINTAK MAAF''..kan kan..?? Seronooookkkkk sangattttt kannnn.......Apa yang korang buat tak pernah la dia tak ''HARGAI''.....Ish la...seronok betui la dapat kawan macam nie..kalau la semua kawan macam nie memang bahgia tahap gaban la aku rase... Yela, sape tak bahgia kan dapat kawan yang sangat-sangat MEMAHAMI nie kann...

Haish, aku da lame da geram nie..tapi kawan sendiri..bile tegur jap ag mule la bermasam muke..tak tegur..hati sendiri yang merana..biar pun dia tak buat kat diri aku..dia buat kat kawan-kawan lain..geram jgak aku tengok...bukan nak kate aq nie rajin sangat dok TERIMA KASIH..MINTAK MAAF..mmg tak selalu la aq duk cakap benda tu je..kang orang cakap aku gile xmasal je kan...

At least, aku xde la plak nak KOMEN suke suki hati dengan ape yang orang da buat untuk aku...tpu la kalau tak pernah..yupp..aku komen jgk..tapi tak la selalu & xla dpn2 orang tu dan kawan2 lain..dalam hati je cukup la kann tak pun, tulis je dalam blog..kann..biar simpan sume bia jadik gile...ko xpikir ke terasa la orang tu...

Tp yang aku tak paham nye..kalau la time orang lain yang wat kat ko..bukan main ag kan ko terasa..Haish la..tak paham btui aq...aq nie bukan la jenis yang suke nak cakap buruk pasal kawan se suka hati...tapi bile da sampai cam nie bengang jugak la aq kann...

Tengok..kan aq da mengarut sampai cam nie sekali..nie kes banyak sangat pendam masalah la nie..haha..sat g tak memasal je kene bawak aq g jumpe doktor Psychology...haha...oke..cukup sampai sini sebelum lagi banyak aq add dosa..

4 comments:

_aLiaHwaFa_ said...

asal nana?

hadinesta said...

relax2... tarik nafas dlm2... lepas slow2 :D

nAna fArhAna said...

Wafa : 6t free aq story at kau k..=(

nAna fArhAna said...

wah doktor Hadi kita..hehe..thnx hadi..=)